Κορονοϊός ΗΠΑ: Άμεση η ανάγκη επιστροφής των Αμερικανών στις εργασίες τους για να αποφευχθεί οικονομική καταστροφή

Κορονοϊός ΗΠΑ: Άμεση η ανάγκη επιστροφής των Αμερικανών στις εργασίες τους για να αποφευχθεί οικονομική καταστροφή

Οι συντηρητικές ομάδες που συμβουλεύουν το Λευκό Οίκο, έχουν καταρτίσει μία σειρά από σχέδια για την επαναλειτουργία της αμερικανικής οικονομίας.

Kοινό σημείο ενδιαφέροντος, είναι ότι οι Αμερικανοί πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στις εργασίες τους, προκειμένου να αποτρέψουν την οικονομική και κοινωνική καταστροφή, από την εφαρμογή παρατεταμένων μέτρων κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού.

Η αντίδραση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στον κορονοϊό κατά τις πρόσφατες ημέρες, έχει συντονιστεί γύρω από το ίδιο μήνυμα, την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας της οικονομίας.

Ο Λευκός Οίκος δεν ανανέωσε τις ομοσπονδιακές οδηγίες για τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, οι οποίες ίσχυαν μέχρι την 30η Απριλίου, ενώ ο πρόεδρος Τραμπ αναμένεται να πάει στην Αριζόνα την επόμενη εβδομάδα, καθώς έχει συμπληρωθεί ένας μήνας, χωρίς ο ίδιος να έχει ταξιδέψει στο εσωτερικό των ΗΠΑ.



via Ειδησεις https://ift.tt/3f8ApRg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη