Ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δαφνουσίων Κώστα Σούλια και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ενότητας Δαφνουσίων Μαρία Τζανακάκη και Κώστα Ντέλιο επισκέφθηκαν την πρωτομαγιά τον αρχαιολογικό χώρο Κύνου Λιβανατών


Ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δαφνουσίων Κώστα Σούλια και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ενότητας Δαφνουσίων Μαρία Τζανακάκη και Κώστα Ντέλιο επισκέφθηκαν την πρωτομαγιά τον αρχαιολογικό χώρο Κύνου Λιβανατών. Ο αρχαιολόγος Πέτρος Κονούκλας ενημέρωσε το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους για τον αρχαιολογικό χώρο, την ιστορία του, τα ευρήματα και τις προοπτικές ανάδειξης του χώρου προκειμένου να καταστεί επισκέψιμος.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον αρχαιολόγο Πέτρο Κονούκλα για τη ξενάγηση και τη διαχρονική του συμβολή στον αρχαιολογικό χώρο Κύνου Λιβανατών. Επισήμανε τη συνεισφορά της αρχαιολόγου Φανουρίας Δακορώνια στην ανασκαφή του χώρου και της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας Ευρυτανίας Έφης Καράντζαλη για τη συνεχίση της προσπάθειας ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου.Από το Blogger.