Γνωστός παίκτης του ελληνικού X-Factor θετικός στον HIV

Γνωστός παίκτης του ελληνικού X-Factor θετικός στον HIV

Η είδηση διαδόθηκε γρήγορα: Ο Bradley White των Stereo Soul ανακοίνωσε στο facebook πως πριν από λίγες ώρες διαγνώστηκε θετικός στον ιό HIV. Τον γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το X-Factor.

Τον Bradley White-Dale γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το X-Factor το 2016. Τότε, μαζί τον Παναγιώτη Πάλλη, ήταν οι «Stereo Soul», όπου έφτασαν μέχρι και τον τελικό του μουσικού show.

Στην πορεία, ο τραγουδιστής αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα και να αφήσει την καριέρα του στην ελληνική μουσική σκηνή για να επιστρέψει στο πατρικό του στο Λονδίνο.

Μόλις πριν από μερικούς μήνες, είχε επανέλθει με συνέντευξή του σε ελληνικό περιοδικό, όπου είχε αποκαλύψει τη μεγάλη μάχη που έδωσε για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Bradley White θετικός HIV X-Factor

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Bradley White ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πως πριν λίγες ώρες διαγνώστηκε θετικός στο ιό HIV. Κάτω από την ανάρτησή του, δέχτηκε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης για τη νέα περιπέτεια με την υγεία του.

Η ανάρτησή του είναι αυτή:

«I have been diagnosed as HIV Positive

So I have an appointment at the Dean Street Clinic , 56 Dean Street, 3rd floor, in Soho, London. The appointment is Tuesday at 3pm, to test the bloods».



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2SCu0nC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη