Ουσιατική παρέμβαση από το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος



Φέτος το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, με απλότητα, ουσιαστικά, με μηνύματα, που ταιριάζουν στα μέλη και τους φίλους του.

«Το πανό που φτιάξαμε δεν έχει απαγορεύσεις, δεν σας ''μαλώνει'' επειδή καπνίζετε. 

Ζωγραφίσαμε μια καρδιά που μέσα της υπάρχει ένα σβησμένο αποτσίγαρο....Είναι σα να σας λέει, πως μόνο αν αφήσετε την καρδιά σας να μιλήσει, το μυαλό να αποφασίσει, τη σκέψη να σεργιανίσει σ΄ όλα αυτά που τόσα χρόνια σας μάθαμε, ακούσατε, πιστέψατε, μόνο τότε θα κόψετε το κάπνισμα», τόνισε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Παραρτήματος Στέλλα Ταπανλή.

Το Σάββατο το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς, ο ουρανός γέμισε μπαλόνια και τα μέλη του Παραρτήματος ενημέρωσαν τους διερχόμενους , προσφέροντας παράλληλα κεράσματα.

Επίσης μοίρασαν σε ογκολογικούς ασθενείς, αλλά και σ΄ αυτούς, που δυσκολεύονται να αγοράσουν μάσκες, αυτές που είχε χάρισε στο Παράρτημα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λιβαδειάς, σαν δώρο συμβολικό, αφού… αυτοί που φοράνε μάσκα δεν μπορούν να καπνίσουν.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες την Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, στείλαμε το δικό μας μήνυμα μ΄ έναν τρόπο απλό, άμεσο, που είχε μέσα συναίσθημα, κατανόηση. Η καρδιά της Αντικαρκινικής χτυπάει στους δικούς σας ρυθμούς! Είδαμε πολύ κόσμο, μιλήσαμε, κεράσαμε, ονειρευτήκαμε, σχεδιάσαμε κι΄ ο ήλιος έκαιγε για χάρη μας, φωτίζοντας με ελπίδα τη ζωή μας, αυτή που προσμένουμε νάρθει! Σας ευχαριστούμε!», σημείωσε η κ. Ταπανλή.

ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2ZYhBip
Νεότερη Παλαιότερη