Λαμία: Ο Βασιλόγιαννης και η διάθεση για μεγάλο ψαλίδι


Για τη Λαμία η σεζόν ουσιαστικά έχει τελειώσει. Τις επόμενες μέρες θα εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή της στην κατηγορία. Μοναδικό κίνητρο, λοιπόν, είναι οι… εξετάσεις που θα περάσουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και ο νέος τεχνικός στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια.

Για κάποιους, όμως, η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στη Λαμία την επόμενη χρονιά. Δεν έχουν ειδοποιηθεί έως τώρα, αλλά θα γίνει και αυτό.

Μέρες πριν το Sportime ενημέρωσε πως το κλίμα για τους Βασίλη Πλιάτσικα, Ελίνι Δημούτσο και Τάσο Καραμάνο δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ο πρώτος μένει ελεύθερος, αλλά οι άλλοι δύο έχουν συμβόλαια. Ο Δημούτσος παίρνει περίπου ένα 80άρι και ο Καραμάνος είναι λίγο πάνω από τις 150.000 ευρώ.

Ο βασικότερος λόγος που θέλει η διοίκηση να ξεφορτωθεί τα συμβόλαιά τους είναι οικονομικός. Δεν είναι τόσο απλό, βέβαια, να λες σε κάποιον «βρες ομάδα» και αυτομάτως να λύνεται το συμβόλαιό του. Θα χρειαστεί χρόνος και κυρίως να βρουν κάτι αντίστοιχο οι εν λόγω ποδοσφαιριστές αλλού. Η απόφαση, πάντως, για νέα μείωση του μπάτζετ είναι δεδομένη.

Σε αυτό το πλαίσιο στη μαύρη λίστα βρίσκεται και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Πρόκειται για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με βαρύ συμβόλαιο. Ο 29χρονος εξτρέμ επέστρεψε με ένα 150άρι και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη τόσο βαθιά την επόμενη χρονιά για μία μεταγραφή που ήταν δική του και δεν του βγήκε.

Τέλος, οι συζητήσεις για τις περικοπές έχουν ήδη ξεκινήσει. Μένει να δούμε πού θα… κάτσει η μπίλια και ποια θα είναι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών.

www.sportime.gr
Νεότερη Παλαιότερη