Παπαϊωάννου: «Είμαστε ακόμα σε συζήτηση με έναν επενδυτή»


Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για όλους και για όλα

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας ανέφερε πως παραμένει ανοικτό να μπει επενδυτής στην ομάδα, ενώ παράλληλα μίλησε για το γηπεδικό και για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας υπογράμμισε πως ακόμα υπάρχει ένας επενδυτής με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις καθώς όπως τόνισε, ο ίδιος έχει κουραστεί. Επίσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης με τον Άκη Μάντζιο, επισημαίνοντας ότι θα καθίσει να συζητήσει μαζί του ουσιαστικά όταν τελειώσει και τυπικά το θέμα της παραμονής. Ακόμη ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας αναφέρθηκε και στο γηπεδικό αλλά και στις εκλογές στη Λίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το γηπεδικό και ο επενδυτής: «Η Ευρώπη είναι δίλημμα για τη Λαμία. Αν βγούμε Ευρώπη δεν ξέρω που μπορούμε να πάμε να παίξουμε. Γίνονται έργα στην περιφέρεια, αλλά στη Λαμία δεν γίνεται τίποτα. Αυτή τη στιγμή η Λαμία είναι η πιο δυνατή ομάδα στη Στερεά, αλλά δεν θα γίνουμε ζητιάνοι για πράγματα που θα έπρεπε να τα σκέφτονται άλλοι. Δεν είναι της οικογένειας μου η ομάδα, ανήκει στην πόλη και στον κόσμο της. Η Λαμία διαφημίζει τον τόπο της. Αυτά που κάνουμε αυτά τα χρόνια στο γήπεδο είναι πασαλείμματα. Το γήπεδο της ομάδας, δεν είναι αυτό που της αξίζει. Ακόμα και αυτό το γήπεδο πάντως θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο… ανθρώπινο. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν. Έρχονται πρόεδροι άλλων ομάδων και δεν έχουμε που να τους φιλοξενήσουμε», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Πέρυσι δηλώσαμε την Τούμπα και παρακαλέσαμε τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για να μας την παραχωρήσει. Εδώ θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Γιώργο Σπανό. Αν την πρώτη χρονιά δεν μας είχε παραχωρήσει το γήπεδο του Ατρόμητου για να παίξουμε τα πρώτα μας παιχνίδια, ήταν πιθανό να μην κατέβουμε να παίξουμε. Πολλοί μας είχαν υποσχεθεί πράγματα, αλλά φτάσαμε στο παρά ένα για να μας δώσει ο κ. Σπανός το γήπεδο του Περιστερίου. Μάλιστα, άλλαξε το πρόγραμμα του Ατρόμητου για να παίξουμε εκεί. Αν δεν είχε γίνει αυτό, ήταν πιθανό να μην κατέβουμε σε εκείνα τα παιχνίδια και κατ’ επέκταση να μην παίξουμε στη Super League. Έχω κουραστεί, αλλά κανείς δεν θέλει να παραλάβει την ομάδα. Φέτος ήρθαν δύο επενδυτές και με τον ένα είμαστε ακόμα σε συζήτηση, γιατί είναι από το εξωτερικό και δεν έχει επηρεαστεί τόσο πολύ οικονομικά. Αλλά το γηπεδικό είναι ένας μεγάλος μας προβληματισμός για τις συζητήσεις που κάνουμε. Μπορεί να αποδειχθεί ανατρεπτικός παράγοντας. Προσπαθούμε να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο. Εγώ θα είμαι πάντα πιστός φίλαθλος της ομάδας».

Ο Κούγιας και οι εκλογές στη Λίγκα: «Επιλέξαμε τον κ. Μπουτσικάρη με τη λογική πως δεν είναι καλός ο Κούγιας και δεν μπορεί να προσφέρει. Κρίναμε πως τώρα ήταν σωστό να στηρίξουμε αυτή την υποψηφιότητα, δεδομένου πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα και έχει αντιμετωπίσει πολλά πάθη. Την πρώτη χρονιά που δεν είχαμε τηλεοπτικό, ο Παναθηναϊκός επέλεξε να έρθει μαζί μας στην ΕΡΤ για να βρούμε όλοι συμβόλαιο. Είχε μια πολύ ευπρεπή παρουσία στη Λίγκα. Είναι κάποια στοιχεία που τα αξιολογήσαμε. Πέρυσι που πάλι ψάχναμε τηλεοπτικό, η ΑΕΛ επέλεξε να πάει σε άλλο κανάλι. Τότε υπήρξε εφημερίδα που μας χλεύαζε και χτύπαγε σε τίτλο ποια Λαμία; Η Λάρισα τα σιγόνταρε αυτά και δεν γίνεται να το ξεχάσουμε. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως έχουμε κάτι μαζί τους, ή με τον κ. Κούγια.

Εμείς πέρυσι υπογράψαμε συμβόλαιο με 1,2 εκατομ. ευρώ ενώ ήμασταν η καλύτερη επαρχιακή ομάδα. Άλλες υπέγραψαν με 1,8 εκατ. Αυτά τα έχει δει κανείς; Εμείς δεν πάμε να γλύψουμε και ούτε θα το κάνουμε. Τώρα με τις εκλογές έγιναν κάποιες κουβέντες και για το τηλεοπτικό. Το πρόβλημα όμως είναι οι τέσσερις μεγάλοι που τρώγονται κάθε μέρα. Πρέπει να καθίσουν να μιλήσουμε και να τα βρούνε για το καλό του ποδοσφαίρου. Αν αυτοί δεν κάνουν στην άκρη τις διαφορές τους, το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά».

Η επόμενη ημέρα της Λαμίας: «Με τον κ. Μάντζιο έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες, αλλά έχουμε πει να τελειώσει και μαθηματικά η παραμονή για να συζητήσουμε την επόμενη ημέρα. Ακόμα είναι πολλά τα ερωτηματικά που υπάρχουν, αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία του. Με τους ποδοσφαιριστές δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρει χρήματα από την ΕΡΤ και υπάρχει ένα σοβαρό οικονομικό κενό που πρέπει να καλύψουμε. Έχουν προκύψει νέες ανάγκες, όπως οι εξετάσεις που πρέπει να γίνουν και οι εξτρά μισθώσεις των ενοικίων από τη στιγμή που οι παίκτες θα παραμείνουν παραπάνω. Οπότε πρέπει να καλυφθεί αυτό το οικονομικό. Δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν πάντως. Και σίγουρα όχι τους ποδοσφαιριστές. Θα βρούμε μια χρυσή τομή για να λύσουμε το οικονομικό και να προσφέρουμε ότι μπορούμε. Θεωρούμε πως όλοι οι παίκτες που είναι στην ομάδα προσφέρουν με τον τρόπο τους. Ακόμα και αυτοί που ξεκινάνε από τον πάγκο».

www.gazzetta.gr/
Από το Blogger.