Μάντζιος: "Επέλεξε τη λάσπη ο μεγαλομέτοχος για να αποφύγει να πληρώσει"


Ο Άκης Μάντζιος με προσωπική του δήλωση καταφέρεται εναντίον του ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου και κάνει λόγο για λάσπη προς το πρόσωπό του, προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει τα συμφωνηθέντα.

Ο πρώην προπονητής της Λαμίας, Άκης Μάντζιος, με προσωπική του δήλωση καταφέρεται εναντίον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου και κάνει λόγο για λάσπη προς το πρόσωπό του, προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει τα συμφωνηθέντα και περιμένει να ανακαλέσει για τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον του.

Αναλυτικά η προσωπική του δήλωση:

"Με αγανάκτηση παρακολουθώ το τελευταίο 24ωρο την συστηματική εκστρατεία στοχοποίησης μου και σπίλωσης του ονόματός μου και της 30ετούς διαδρομής μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και της αποδόμησης του έργου μου στην ομάδα της Λαμίας από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Αυτό είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την επιτυχημένη πορεία μιας ομάδας που πριν αναλάβω φλέρταρε με τον υποβιβασμό και άμα της αναλήψεως μου έφτασε πολύ κοντά στην 6 θέση και σε μια επικείμενη έξοδο στην Ευρώπη.

Είναι προφανές ότι την λάσπη επέλεξε ο μεγαλομέτοχος για να αποφύγει να πληρώσει όσα έχουμε συμφωνήσει επειδή δεν υπέκυψα στις πιέσεις να παραιτηθώ από τις νόμιμες αξιώσεις μου. ’Η θα ανακαλέσει ή σύντομα θα λογοδοτήσει για τον βρώμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον μου. Παιχνίδια εντυπώσεων εις βάρος μου δεν γίνονται ανεκτά. Τίποτα δε θα μείνει κρυφό...".

www.sport24.gr
Από το Blogger.