Διάσωση πελαργού στην Ανθήλη Λαμίας


Διάσωση πελαργού.

Με συντονισμένη επιχείρηση Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, ΔΕΗ και Πυροσβεστικής υπηρεσίας έγινε σήμερα στην Ανθήλη Λαμίας διάσωση πελαργού που είχε πέσει από τη φωλιά του.

Ο κ.Φούρλας, κάτοικος Ανθήλης ειδοποίησε την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας ότι ένας πελαργός είχε πέσει από τη φωλιά του και καθόταν από κάτω. Επειδή κινδύνευε από αδέσποτα σκυλιά που υπήρχαν στην περιοχή αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία για να έρθει με το ειδικό όχημα και να τον ανεβάσει στη φωλιά. ΄Ομως χρειαζόταν και η ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα ώστε να μην κινδυνεύσουν οι πυροσβέστες.

Πράγματι άμεσα κατέφθασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποτελούμενο από τους:Πατσαρούχα Κων/νο, Σακελλάρη Σωτήριο, ,Σουσούρη Κων/νο και Διαμαντή Φίλιππο. Από τη ΔΕΗ ήρθαν οι κ.Πανόπουλος Κων/νος και Μιάμης Δημήτριος.

Επίσης παρευρέθη η Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Αγγέλα Μπαρτσιώκα.

Η επιχείρηση εστέφθη από απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστούμε τους Πυροσβέστες και τους τεχνικούς της ΔΕΗ όπως και τον κ.Φούρλα Ευθύμιο, τον κάτοικο Ανθήλης που μας ειδοποίησε.

Για άλλη μια φορά η συνεργασία του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας με τις αρμόδιες υπηρεσίες, δίνει μαθήματα σεβασμού της κάθε μορφής ζωής και πολιτισμού.






Νεότερη Παλαιότερη