Αδιανόητη επίθεση Κούγια σε Παπαϊωάννου!


Με χαρακτηρισμούς όπως «κωλόβλαχε» και προσωπική επίθεση απάντησε στον Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Αλέξης Κούγιας!

Τρομερές διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ με νέα προσωπική δήλωση, ήρθε να απαντήσει σε όσα υποστήριξε το «αφεντικό» της Λαμίας. Ο Αλέξης Κούγιας μάλιστα έκανε προσωπική επίθεση, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, και αναφέρθηκε σε σχέσεις της Λαμίας με τον Απόλλωνα Λάρισας…

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Διάβασα ότι σε παρακάλεσα να με λυπηθείς για να μην τιμωρηθώ πειθαρχικά σε άλλη μία στημένη εις βάρος μου πειθαρχική δίωξη και ότι άλλη φορά δεν θα με συγχωρέσεις.

Εγώ στην ζωή μου δεν έχω παρακαλέσει κανένα και όλα τα έχω κερδίσει εργαζόμενος από 14 ετών, όταν μοίραζα την Ναυτεμπορική στην κεντρική αγορά της Αθήνας για να βοηθήσω τους γονείς μου, ενώ συγχρόνως ήμουν άριστος μαθητής.

Έπαιζα ποδόσφαιρο για να κερδίσω τα προς το ζην και να καταφέρω να τελειώσω την Νομική Αθηνών, στην οποία αρίστευσα και 40 χρόνια είμαι ένας, κατά τους συναδέλφους μου και κατά όλους όσους με εμπιστεύτηκαν, μεταξύ των οποίων και εσύ αχάριστε, που σε έσωσα όταν όλοι σε είχαν καταδικασμένο και μου χρωστάς και 10.000€, τα οποία ξέχασες να μου τα δώσεις,  εκ των κορυφαίων δικηγόρων της χώρας.

Ρε κωλόβλαχε που αν δεν είχα το πάθος μου για το ποδόσφαιρο δεν θα τόλμαγες ούτε το όνομα μου να πεις, γιατί να σε παρακαλέσω να με λυπηθείς;

Για να γλυτώσω 10.000€ πρόστιμο, γιατί είπα την αλήθεια για το φιλικό ματς που έκανες με την πιο βρώμικη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, τον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο είσαι από τους λίγους που κάνεις φιλικά, όταν όλη η Ελλάδα τους αποφεύγει ακόμη και για να τους πει καλημέρα και να μην πληρώσω άλλα 10.000€ πρόστιμο, γιατί δήθεν δυσφήμισα το ποδόσφαιρο, όταν έχω πληρώσει 850.000€ από στημένες πειθαρχικές διώξεις 40 χρόνια;

Να λυπάσαι τον εαυτό σου για τον τρόπο που βλέπεις το ποδόσφαιρο και να λυπάσαι και όλους αυτούς με τους οποίους μιλάς κάθε μέρα για το ποδόσφαιρο και σε έκαναν να το βλέπεις έτσι.

Μας έχεις ζαλίσει 5 χρόνια που είσαι στο ποδόσφαιρο με τα εκατομμύρια που δήθεν έχεις βάλει σε αυτό και για το ότι κάθε 6 μήνες φεύγεις γιατί δήθεν το έχεις σιχαθεί, αλλά ο μόνος ο οποίος έχει φύγει από το ποδόσφαιρο στο περιβάλλον της Λαμίας είναι ο αρχηγός σου της Κ19 ο Αντωνίου, γιός του καθηγητή Αντωνίου, που τόλμησε να πει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, γιατί σιχάθηκε να παίζει σε μία ομάδα, την ομάδα σου δηλαδή, που στήνει παιχνίδια για το στοίχημα βεβαίως και εσύ δεν τόλμησες ούτε καν να κάνεις ένα σχόλιο.

Βαρέθηκα να ασχολούμαι με κάτι τύπους σαν και σένα λόγω του πάθους μου για το ποδόσφαιρο, άλλη είναι η ζωή μου καθημερινά όταν ασχολούμαι με την επιστήμη μου και όσον αφορά εμένα η ελληνική κοινωνία έμαθε το ονοματεπώνυμο μου από το λειτούργημα μου, ενώ εσένα αν δεν είχες την Λαμία δεν θα σε γνώριζε ούτε ο περιπτεράς που αγοράζω εφημερίδες στο χωριό σου.

Κάτσε εκεί με τον Τσικνή και τον Γιάννη Παπαδόπουλο για να σώσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο και άσε ήσυχο εμένα και να λές στα παιδιά σου ότι είσαι τυχερός που με γνώρισες.

Υ.Γ. Ακόμη όλη η Ελλάδα θυμάται τα γκολ που έτρωγε σαν παστέλια ο Απόλλωνας Λάρισας στο Κύπελλο τα τελευταία λεπτά για να περάσεις και να μείνει απ’ έξω ο Βόλος.

Μόνο αυτό το ματς να δει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα πρέπει να σε εξαφανίσει από το ποδόσφαιρο, που τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου εμένα.

Βάλε καμία διαφήμιση στην φανέλα του Μπέου και ξαναμιλάμε».

www.onsports.gr
Νεότερη Παλαιότερη