Λαμία: Λίγος σεβασμός στους συμπολίτες μας δεν βλάπτει…



Λίγος Σεβασμός στους συμπολίτες μας δεν βλάπτει…

Έχουμε όλοι μας υποχρεώσεις και όχι μόνο δικαιώματα. Όχι λοιπόν να κοιτάμε μόνο την πάρτυ μας και το προσωπικό μας συμφέρον…..

Ο εν λόγω επαγγελματίας δεν έχει επιτρέψει πολλά χρόνια τώρα την ύπαρξη πεζοδρομίου περιμετρικά της αυλής του. Η μάντρα της αυλής του είναι χτισμένη ακόμα πιο έξω από τα πεζοδρόμια περιορίζοντας ακόμα και το δρόμο, στον οποίο «υποτίθεται» ότι υπάρχει και στάση λεωφορείου. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό για τους δημότες. Ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Λαμίας, με διασταύρωση οδών. Επιπλέον υπάρχει ορφανοτροφείο, σχολεία και γνωστή αλυσίδα υπεραγορών η οποία επιφορτίζει επιπλέον την κίνηση με εισερχόμενα και εξερχόμενα αυτοκίνητα.

Και αφού λοιπόν δεν έχει υποχρεωθεί από κανέναν έως τώρα να πράξει το σωστό και το εκμεταλλεύεται, αποφάσισε να το τερματίσει!!! Αφού λοιπόν μπροστά στο μαγαζί του δεν υπάρχει πεζοδρόμιο όπως ξαναείπαμε, σκέφτηκε να καταπατήσει και το απέναντι με το επαγγελματικό του αυτοκίνητο! Πόση γαϊδουριά και πόση ασέβεια πια;;;;; Η δουλίτσα μας να γίνεται….!

Αναγνώστης




Νεότερη Παλαιότερη