Λαμία: Ο τελευταίος… χορός για αρκετούς

 
Σκούπα… Μία λέξη που περιγράφει ακριβώς αυτό που θα γίνει τις επόμενες μέρες στη Λαμία. Η απόφαση έχει παρθεί και γίνεται μάλιστα προσπάθεια από αφεντικό και αυλικούς να σταλεί το μήνυμα παντού. Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για κάποιους θα είναι το τελευταίο. Δεν θα αποτελέσει τεστ, αλλά ένα καλό πάτημα για εκκαθαρίσεις, σε περίπτωση που τα πράγματα στραβώσουν.

Για αρκετούς παίκτες τα δεδομένα έχουν κλειδώσει. Το μπάτζετ πρέπει να πέσει στη Λαμία. Ο μεγάλος δεν θέλει να πληρώνει υψηλά συμβόλαια και παίκτες που βάσει των απολαβών τους προσέφεραν έως τώρα λίγα. Γι’ αυτό και έχει ήδη έτοιμη τη λίστα.

Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε ονοματολογία. Ούτως ή άλλως έχετε ενημερωθεί για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τους περισσότερους. Να σημειωθεί, βέβαια, πως υπάρχουν και παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στην Τρίπολη και θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν. Δεν είναι μόνο ο Νιασέ, ο οποίος προπονείται χωριστά από τους υπόλοιπους, αλλά και κάποιοι ακόμα.

Το βέβαιο είναι πως εάν μπορούσαν οι διοικούντες, θα έδιωχναν τη μισή ομάδα χωρίς υπερβολή. Ωστόσο, αφενός θα πρέπει να μείνουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές για να υπάρχει κορμός για του χρόνου και αφετέρου δεν είναι τόσο απλό να σπάσουν όλα τα συμβόλαια που επιθυμούν.

www.sportime.gr
Νεότερη Παλαιότερη