Σε δείπνο του “Χαμόγελου του Παιδιού” η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Με αφορμή την εύρεση νέου ακινήτου για να στεγαστεί το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Άγιο Νικόλαο Ληλαντίων, διοργανώθηκε δείπνο την Τετάρτη 22 Ιουλίου από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Γιαννόπουλο και τα μέλη του Οργανισμού.

Παρόντες στο δείπνο ήταν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων Δημήτρης Σέρρας. «Ο Οργανισμός μέσω της δράσης «Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας» προσφέρει πραγματικά μεγάλη υποστήριξη στην κάλυψη βιολογικών αναγκών, στη ψυχική και σωματική υγεία και στις μαθησιακές ανάγκες των παιδιών. Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τη τοπική διοίκηση οφείλουμε να είμαστε αρωγοί στη σημαντική αυτή προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/3gbEZhE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη