Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στη Χαλκίδα για την εορτή της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής

Στον Μέγα Πολυαρχιερατικό Εσπερινό που τελέσθηκε χθες, Σάββατο 25 Ιουλίου, παραμονή της εορτής της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, πολιούχου της πόλης της Χαλκίδας, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, συνοδευόμενη από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δήμητρα Σακελλαράκη, τους Αντιδημάρχους κα Τασούλα Ψυχογυιού, κ. Βασίλη Γουρνή, κ. Γιάννη Νέζη, την Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κα Ελένη Αϊδίνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Ρήγο.

Επίσης παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Παγώνης, κ. Μπουραντάς Γιώργος, κ. Βαγγέλης Βαβουλιώτης, κα Κατερίνα Καλαμιώτη, κα Αναστασία Τζελά και κ. Γιώργος Πάνος καθώς και Σύμβουλοι της Κοινότητας Χαλκίδας. 

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ.κ Φιλόθεος και συγχοροστάτησαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ.κ Αγαθάγγελος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ Χρυσόστομος. Μετά το πέρας της Εσπερινής Ακολουθίας, πραγματοποιήθηκε η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/3fhFmpX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη