Παναθηναϊκός: Με 0,10 ευρώ κόστος το φιλικό με την Λαμία


Ο Παναθηναϊκός εγκαινιάζει το σύστημα pay per view στην φιλική αναμέτρηση με τη Λαμία (29/8, 18,30, Παναθηναϊκός TV, Cosmote Sport 1) και γι' αυτό το λόγο έχει οριστεί η συμβολική τιμή των δέκα λεπτών.

Το Σάββατο (29/8, 18:30) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία σε φιλική αναμέτρηση, που θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV» μέσα από το paotv.gr και με τηλεοπτική αναμετάδοση από το CosmoteSport 1.

Οι πράσινοι εγκαινιάζουν το σύστημα pay per view και γι' αυτό τον λόγο το παιχνίδι θα έχει συμβολική τιμή δέκα λεπτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 18:30 το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης». Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV» μέσα από το paotv.gr, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το CosmoteSport 1.

Πλέον το «Παναθηναϊκός TV» περνάει στην επόμενη φάση του. Προκειμένου να εξοικειωθούν οι φίλαθλοι με το σύστημα χρέωσης pay per view, το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία θα έχει συμβολική χρέωση 0,10 € στους χρήστες του paotv.gr. Πιο συγκεκριμένα πατώντας εδώ μπαίνετε στη σελίδα όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω της Viva κάνετε την πληρωμή των 0,10 ευρώ. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον βλέπετε το παιχνίδι".

www.sport24.gr
Από το Blogger.