Στην ΚτΥΠ Α.Ε. ο Δήμαρχος Θηβαίων για τη μεταστέγαση του 1ου Δημοτικού Σχολείου


Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚτΥΠ Α.Ε) κ.  Αθανάσιο Γιάνναρη  συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, τη  Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 στην Αθήνα.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η πορεία της υλοποίησης του έργου κατασκευής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας.

Ο Δήμος  Θηβαίων με την υπ' αρ. 202/2019 απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, παραχώρησε οικόπεδο εμβαδού 3,7 στρ. στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων για την ανέγερση νέου διδακτηρίου για τη μεταστέγαση του 1ουΔημοτικού Σχολείου Θήβας.  Η παραχώρηση έγινε με σκοπό την εκπόνηση της μελέτης και την κατασκευή του έργου από το ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ο κ. Δήμαρχος έθεσε από τη πλευρά του τη μεγάλη αναγκαιότητατης κατασκευής του έργου και ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών χρηματοδότησης- κατασκευής .

Από την πλευρά του ο  κ. Γιάνναρης δεσμεύτηκε για την ένταξη της μελέτης του έργου στις άμεσες προτεραιότητες της εταιρείας , όπως επίσης και για την ευρύτερη συνεργασία Δήμου - ΚτΥΠ Α.Ε. σε θέματα σχολικής στέγης.





via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2XsVfnd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη