Στον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ ο Θέμης Χειμάρας, για τα Λουτρά Υπάτης και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού


Ο Βουλευτής επισκέφθηκε το νέο Πρόεδρο της ΕΤΑΔ ΑΕ κ. Αντώνη Μπέζα προκειμένου να εξετάσουν μαζί τα ζητήματα που αφορούν ακίνητα στη Φθιώτιδα, τα οποία διαχειρίζεται η εταιρεία. 

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Βουλευτής:

▶️ Στο νέο Πρόεδρο της ΕΤΑΔ ΑΕ κ. Αντώνη Μπέζα, είχα την ευκαιρία να θέσω τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τα ακίνητα στη Φθιώτιδα, τα οποία διαχειρίζεται η εταιρεία.

▶️ Η καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου των Λουτρών Υπάτης, είχε ως αποτέλεσμα να πληγούν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

▶️ Σε μια εποχή που οι επαγγελματίες παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους, είναι ανεπίτρεπτες ενέργειες που μπορεί να αμαυρώσουν τη φήμη της Λουτρόπολης.

▶️ Ζήτησα έγκαιρο προγραμματισμό σε ότι αφορά τις προσλήψεις, την έκδοση εισιτηρίων και βεβαίως την αισθητική αναβάθμιση του πάρκου.

▶️ Έθεσα το θέμα της βελτίωσης των υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και την εκτέλεση όλων των απαραίτητων έργων για την εύρυθμη λειτουργία του, για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην Αμφίκλεια, την Τιθορέα και την Ελάτεια.

www.cheimaras.gr
Νεότερη Παλαιότερη