Λαμία: Όπως βλέπετε κάποιοι έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις αποφάσεις του δήμου και συνεχίζουν το βιολί τους!!!


Ο Δήμος Λαμιεων για να μην υπάρχει το άσχημο φαινόμενο της αφισορυπανσης πολύ σωστά έχει ορίσει σε διάφορα μερη της πόλης τα σημεία που επιτρέπεται η τοποθέτηση αφισών προκειμένου να ενημερώνει τους δημότες για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη και όχι μόνο!!!

Βέβαια στην εποχή του διαδικτύου κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν να χρησιμοποιούν μεθόδους δεκαετίας 80 χωρίς να ενδιαφέρονται για την άσχημη εικόνα της πόλης μας (μου αρέσει που μιλάνε και για την οικολογία και το περιβάλλον).

Σε πολλούς δήμους (Λεβαδεων, Βόλου) στην περίπτωση που γινόταν αυτό θα τους επέβαλε άμεσα 5.000 ευρώ πρόστιμο και την υποχρέωση της άμεσης συλλογής των αφισών. Στην αντίθετη περίπτωση το πρόστιμο θα ανέρχονταν στις 10.000 και ο δήμος θα αναλάμβανε να μαζέψει τις αφίσες!!!

Όπως βλέπετε κάποιοι έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις αποφάσεις του δήμου και συνεχίζουν το βιολί τους!!!

Περιμένουμε κύριε δήμαρχε τα αντανακλαστικά των αρμοδίων υπηρεσιών!!!!



Νεότερη Παλαιότερη