Έρχεται το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»



Παρουσιάσαμε το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», προϋπολογισμού 850 εκατ. ευρώ που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Το πρόγραμμα που θα χρηματοδοτηθεί από το τρέχον και το νέο ΕΣΠΑ και από κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης είναι προπομπός νέων προγραμμάτων-μαμούθ για την ενεργειακή εξοικονόμηση στην πατρίδα μας. Μιλάμε για προγράμματα που βοηθούν τα νοικοκυριά. Βοηθούν τον κατασκευαστικό κλάδο. Έχουν θετικό περιβαλλοντικό κι αναπτυξιακό αποτύπωμα.
Οι επιδοτήσεις αυτή τη φορά και από εδώ και πέρα είναι μεγαλύτερες από ό,τι ήταν στα προηγούμενα «Εξοικονομώ». Στο νέο πρόγραμμα δεν επιδοτούμε μόνο κουφώματα κτλ, απλά και μόνο ενεργειακή αναβάθμιση, αλλά και παρεμβάσεις που κάνουν τα σπίτια μας ενεργειακά αυτόνομα, «έξυπνα» συστήματα διαχείρισης ενέργειας, καθώς και παρεμβάσεις για κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών. Δίνουμε ακόμα μεγαλύτερη επιδότηση στις λιγνιτικές περιοχές.
Θέλουμε οι πόροι του προγράμματος να «πιάσουν τόπο», να έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα όχι μόνο στην εξοικονόμηση της ενέργειας αλλά και στην τόνωση της οικονομίας μας.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/39VjM9w
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη