Παναθηναϊκός: Υπέγραψε κι ανακοινώθηκε ως το 2022 ο Αντονίτο

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε κι ανακοινώθηκε ως το 2022 ο Αντονίτο

Παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε και τυπικά από το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) ο Αντόνιο Ανγκούλο Χεσούς Ρεγάλ, ή απλά «Αντονίτο», υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με τους «πράσινους».

Ο 32χρονος, δεξιός μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τη Βαγιαδολίδ, πέρασε τα απαιτούμενα ιατρικά τεστ σήμερα το πρωί κι από τη στιγμή που και η ιατρική ομάδα του «τριφυλλιού» έδωσε το «πράσινο φως», μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2022, με ετήσιες αποδοχές περίπου 170.000 ευρώ.

Τη μεταγραφή του ανακοίνωσε με επίσημη ανακοίνωσή της το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων», μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό του Ισπανού μπακ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Ρεγκάλ Ανγκούλο Αντόνιο Χεσούς, ή απλά Αντονίτο. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή έχει διετή διάρκεια.

Ο Αντονίτο γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1987 στην Ερέρα της Ισπανίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Πόλι Εχίδο, ενώ με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας πραγματοποίησε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο την περίοδο 2007/08. Για ένα εξάμηνο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μελίγια.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αλμερία Β' με την οποία αγωνίστηκε 30 φορές το πρωτάθλημα και πέτυχε ένα γκολ τη σεζόν 2010/11. Τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους φόρεσε τη φανέλα της Εθίχα με την οποία κατέγραψε συνολικά 65 συμμετοχές και 6 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στην Καρταχένα, ενώ την επόμενη χρονιά στην Αλμπαθέτε στην οποία και έμεινε για δύο σεζόν μετρώντας 68 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Τον Ιούλιο του 2016 αποκτήθηκε από την Κόρδοβα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε συνολικά 27 φορές στο πρωτάθλημα.

Από το καλοκαίρι του 2017 άνηκε στην Βαγιαδολίδ με την οποία πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στη Λα Λίγκα. Στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον ισπανικό σύλλογο, κατέγραψε 80 συμμετοχές και σκόραρε δύο φορές στο πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε τον Αντονίτο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Ο Αντονίτο, που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της Βαγιαδολίδ και τις τελευταίες ημέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα, έδειξε να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση κι από αύριο (Κυριακή 27/9) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας.

 

ΠΗΓΗ: sports,ert.gr, ΠΑΕ Παναθηναϊκός

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2GfSwYI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη