Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο «καταραμένος τελικός»

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο «καταραμένος τελικός»

Οριστικά στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου θα διεξαχθεί το τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου (21:00) μετά από μία σειρά από αναβολές.

Αυτή την απόφαση έλαβε η ΕΠΟ, μετά το «κόκκινο που άναψε» για δεύτερη φορά η ελληνική αστυνομία για την χρήση της Ριζούπολης, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας

Ο καταληκτικός αγώνας του θεσμού επρόκειτο να διεξαχθεί στις 30/08, αλλά αναβλήθηκε μετά το κρούσμα κορονοϊού σε παίκτη του Ολυμπιακού (Μάξι Λοβέρα). Την ίδια ημέρα με τον τελικό (12/09) θα διεξαχθεί και η πρεμιέρα της Super League (μόνο ο ΠΑΟΚ θα παίξει την Παρασκευή 11/09).

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο "Πανθεσσαλικό Στάδιο" Βόλου με ώρα έναρξης 21:00.».

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στα τέλη Ιούλη αλλά μετά από ενστάσεις για τη διοργάνωση του αγώνα στη Ριζούπολη αποφασίστηκε η αναβολή του για τις 30/8 στο ΟΑΚΑ.


via Ειδησεις https://ift.tt/32MDG3u
Νεότερη Παλαιότερη