-->

“Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς” στην Καστοριά

Με δραστηριότητες προσαρμοσμένες στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας, θα εορταστούν οι «Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στην Καστοριά.

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα είναι ελεύθερη η είσοδος στο Σπήλαιο Δράκου, στον Λιμναίο Οικισμό και στο Ενυδρείο και το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου, θα είναι ελεύθερη η είσοδος στη μόνιμη έκθεση φωτογραφίας του Λεωνίδα Παπάζογλου στο αρχοντικό Βέργου. (Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 16:00)

Ακόμα θα είναι ελεύθερη η είσοδος για το κοινό στο Βυζαντινό Μουσείο και το αρχοντικό Τσιατσιαπά.

Στον εορτασμό συμμετέχουν η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Καστοριάς, η Μακεδνός Α.Ε., η Κοινωφελής Επιχείρηση ΟΡΕΣΤΙΑΣ και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλους τους κλειστούς χώρους η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθώς επίσης και η τήρηση των σχετικών επίσημων εγκυκλίων και οδηγιών για την αντιμετώπιση του covid-19.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3662h6j
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->