Βίντεο σοκ: Τον πυροβόλησε, τον έβαλε να γονατίσει και τον κλώτσησε

Βίντεο σοκ: Τον πυροβόλησε, τον έβαλε να γονατίσει και τον κλώτσησε

Ένας άντρας 41 ετών πυροβόλησε στα πόδια έναν 39χρονο έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια μάλιστα, όπως κατέγραψε κάμερα, εξακολουθεί να τον απειλεί, τον βάζει να γονατίσει και τον κλωτσάει και στο πρόσωπο.

Δύο άντρες που φαίνονται στο πλάνο προσπαθούν να ηρεμήσουν το δράστη και να τον απομακρύνουν από το σημείο. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για κακούργημα – απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και κατοχή ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 68 ναρκωτικά χάπια.

Δράστης και θύμα φαίνεται πως γνωρίζονταν και ήταν θαμώνες του καταστήματος. Ένας διαπληκτισμός για ασήμαντη αφορμή που προηγήθηκε μεταξύ τους, εντός της επιχείρησης, ήταν -σύμφωνα με τη δικογραφία- η αφορμή για το επεισόδιο. Ο 39χρονος είναι καλά στην υγεία του

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2FQNime
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη