Κομοτηνή: Παρεμβάσεις στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων

Κομοτηνή: Παρεμβάσεις στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων

Ο Δήμος Κομοτηνής φέτος για πρώτη φορά άρχισε να υλοποιεί μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων, με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών, της καθαριότητας και του περιβάλλοντος χώρου.

Πιο συγκεκριμένα:

Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την εργολαβία κατασκευής ενός νέου οστεοφυλακίου, κατασκεύασε για πρώτη φορά τουαλέτες για εξυπηρέτηση του κοινού (δύο για το γενικό κοινό και μία για ΑμεΑ), οι οποίες θα δοθούν σε χρήση το αμέσως προσεχές διάστημα, και αποφάσισε και έχει ήδη ξεκινήσει μέσω εργολαβίας ο καθαρισμός και ο ευπρεπισμός των τάφων και του περιβάλλοντος χώρου. Είναι, δηλαδή, σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού, συμμαζέματος, καθώς και περισυλλογής σπασμένων μαρμάρων και κάθε είδους φθαρμένων και εγκαταλειμμένων αντικειμένων.

Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021 θα ενταχθεί εργολαβία ανακατασκευής της ήδη υπάρχουσας περίφραξης και κατασκευής νέας -όπου δεν υπάρχει- επισκευής και συντήρησης του κτιρίου διοίκησης, καθώς και κατασκευή ψυκτικού θαλάμου για τις σορούς.

Τέλος, ο Δήμος Κομοτηνής έχει ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές, τις συζητήσεις και τις συνεννοήσεις για την εξεύρεση και αγορά οικοπέδου, προκειμένου να προχωρήσει η επέκταση των Δημοτικών Κοιμητηρίων.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3h2rrEN
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.