-->

Κορονοϊός: Ήρθε σε κάψουλα από την Σάμο και γέννησε στο «Αττικόν»

Κορονοϊός: Ήρθε σε κάψουλα από την Σάμο και γέννησε στο «Αττικόν»

Η γυναίκα είχε διακομιστεί μέσα σε ειδική κάψουλα από τη Σάμο. Πρόκειται για την όγδοη γυναίκα θετική στον κορονοϊό που από την αρχή της πανδημίας γεννάει στο Άττικον.

Μία γυναίκα που ήταν θετική στον κορονοϊό γέννησε στο νοσοκομείο "Αττικόν". Η έγκυος είχε υποβληθεί σε τεστ στη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου στο νοσοκομείο της Σάμου, όπου βρέθηκε θετική. Μεταφέρθηκε την Παρασκευή στο "Αττικόν" με αεροδιακομιδή μέσα σε ειδική κάψουλα. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά και η γυναίκα γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί αν είναι και αυτό θετικό στον ιό. Η μητέρα ήταν ασυμπτωματική.

Από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με το Open, οκτώ γυναίκες με κορονοϊό έχουν γεννήσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νοσοκομείου "Αττικόν" ενώ το ίδιο νοσοκομείο έχει διαχειριστεί 18 κυήσεις από μητέρες θετικές σε κορονοϊό.



via Ειδησεις https://ift.tt/33Z5D8Q
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->