Εννέα νέα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλία

Εννέα νέα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλία

Εννέα νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν συνολικά στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλικής Περιφέρειας, σύμφωνα με την ειδική συντονιστική ομάδα που συστήθηκε για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid-19.

Η κατανομή των κρουσμάτων έχει ως εξής:
Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19. Δύο κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 1 ακόμη κρούσμα εξετάστηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν συμπτωματολογίας.

Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19. Ένα κρούσμα αποτελεί επαφή κρούσματος και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ 2 ακόμη κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωμάτων.

Στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19. Το κρούσμα εξετάστηκε κατόπιν συμπτωμάτων σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19. Και τα 2 κρούσματα προσήλθαν σε ιδιωτικά εργαστήρια κατόπιν συμπτωματολογίας.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3mXMLzB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.