Φεύγει το τέλος, μειώνονται οι λογαριασμοί των Cosmote TV, Vodafone TV και το Wind Vision

πηγη:PEXELS

Ένα ακόμη «χαράτσι» της μνημονιακής περιόδου φαίνεται πως σε λίγες ημέρες θα αποτελέσει παρελθόν. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης φαίνεται πως βάζει τέλος τουλάχιστον για ένα χρόνο, στο τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης

Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται στην αναστολή του τέλους της συνδρομητικής τηλεόρασης τουλάχιστον για ένα χρόνο κάνοντας φθηνότερα τα πακέτα που προσφέρουν οι τρεις συνδρομητικές τηλεοράσεις που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας όπως τα Cosmote TV, η Vodafone TV και το Wind Vision.

Το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης θεσπίστηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από 1-6-2016 και εισπράττονταν αναλογικά υπέρ του Δημοσίου από τους συνδρομητές υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η αναστολή του τέλους αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή άμεσα και θα προβλέπει την αναστολή του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης για τους επόμενους 12 μήνες.

Το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης ανέρχεται σε 10% επί του μηνιαίου λογαριασμού και επιβάλλεται επί κάθε μηνιαίου λογαριασμού κάθε σύνδεσης σε συνδρομητική τηλεόραση και υπολογίζεται ως ποσοστό 10% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού, περιλαμβανομένου και του παγίου τέλους που εισπράττεται υπέρ της επιχείρησης, προ του φόρου προστιθέμενης αξίας.

Εάν ο λογαριασμός εκδίδεται για περισσότερους μήνες, επιβάλλονται τόσα τέλη όσα και οι μήνες. Στην περίπτωση αυτή, για την εξεύρεση του τέλους, ο λογαριασμός επιμερίζεται σε ίσα μέρη, ανάλογα των μηνών για τους οποίους εκδίδεται, εφόσον από αυτόν δεν προκύπτει διαφορετικός επιμερισμός.



via Ειδησεις https://ift.tt/2FVgSXJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη