Γκαγκάκη για τη φωτογράφιση Σκουλού: Έκανε τη δουλειά του, άλλη συζήτηση οι άστεγοι (vid)

Γκαγκάκη για τη φωτογράφιση Σκουλού: Έκανε τη δουλειά του, άλλη συζήτηση οι άστεγοι (vid)

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, αντιδήμαρχος εξωστρέφειας του Δήμου Αθηναίων, σχολίασε τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media, με τον Δημήτρη Σκουλό να πραγματοποιεί φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή που ένας άστεγος βρίσκεται ακριβώς δίπλα του.

«Έχω ένα σχόλιο, όχι ως Αντιδήμαρχος, αλλά ως άνθρωπος των μέσων, της τηλεόρασης και της επικοινωνίας. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτό που συμβαίνει με το "λιντσάρισμα" κάποιου κάθε τρεις και λίγο, με τέτοια φρασεολογία και τέτοια ορμή, εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Αν με ρωτάτε για την ευθύνη του κ. Σκουλού, θα έλεγα ότι ο άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του. Αν η δουλειά του ήταν στατική και δεν μπορούσε να μετακινηθεί κάπου αλλού ή αν η δουλειά του δεν προβαλλόταν στο GNTM και δεν ήταν η τηλεόραση στη μέση, δεν θα είχε αυτά τα σχόλια. Το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, το αν θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε ιδανικά σε έναν κόσμο - για όλη την Ευρώπη μιλάω - να υπάρχουν άστεγοι, είναι μια άλλη συζήτηση, η οποία δεν αφορά τον κ. Σκουλό και την τηλεόραση» είπε στο Open.

Δείτε το βίντεο



via Ειδησεις https://ift.tt/30d7HJf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη