Ασφαλές το σχολικό περιβάλλον – Μυστικό προστασίας η διατήρηση της ίδιας παρέας (video)

Ασφαλές το σχολικό περιβάλλον – Μυστικό προστασίας η διατήρηση της ίδιας παρέας (video)

«Το μυστικό είναι να κρατάνε τα παιδιά τις ίδιες παρέες, για να μην νοσούν τα ίδια και να μην μεταφέρουν τον κορονοϊό στα σπίτια τους και το άνοιγμα των σχολείων – με όλα τα  μέτρα προστασίας που τηρούνται-  βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση», επεσήμανε στην ΕΡΤ, η Μίνα Γκάγκα Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία». Ταυτόχρονα είναι κατηγορηματική ότι » με τη χρήση μάσκας τα παιδιά νοσούν και μεταδίδουν λιγότερο τον κορονοϊό»

Τους ειδικούς «ανησυχούν οι εξωσχολικές δραστηριότητες» τονίζει η κα Γκάγκα και τονίζει την ανάγκη διατήρησης από τα παιδιά «του ίδιου γκρουπ φίλων». Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά για παιδιά και εφήβους «Δεν αλλάζουμε παρέες – Εκπαιδευόμαστε στη χρήση μάσκας»

Όπως ενημερώνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες τα σχολεία έχουν ανοίξει, χωρίς να είναι απαραίτητη παντού η χρήση μάσκας.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3iodvqh
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη