Λαγανάς-Ζάκυνθος: Ξέφρενα πάρτι χωρίς μάσκες και αποστάσεις (video)

Λαγανάς-Ζάκυνθος: Ξέφρενα πάρτι χωρίς μάσκες και αποστάσεις (video)

Ξέφρενα πάρτι, όπου με προκλητικό τρόπο δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας, στήνονται μέρα και νύχτα στο Λαγανά της Ζακύνθου. Υπό την επήρεια αλκοόλ οι Βρετανοί τουρίστες στέλνουν μηνύματα σε συμπατριώτες τους να έλθουν να διασκεδάσουν στη Ζάκυνθο «χωρίς μάσκα και χωρίς να κρατούν αποστάσεις».

Τα μεσάνυχτα τα μπαρ και οι ταβέρνες κατεβάζουν ρολά και οι τουρίστες στο Λαγανά, πηγαίνουν στην παραλία για να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους, με τα ποτά στο χέρι και τις σακούλες γεμάτες προμήθειες.

Συνωστίζονται χωρίς να τηρούν τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας και συχνά υπό την επήρεια αλκοόλ συμπλέκονται και καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Παρότι στο νησί βρίσκονται σε ισχύ έκτακτα περιοριστικά μέτρα λόγω κορoνοϊού και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους,  κανένας δεν συμμορφώνεται.

Περιπολικό της αστυνομίας φτάνει στην παραλία και ενημερώνει τους τουρίστες για τα μέτρα ασφαλείας, όπως φαίνεται και στα πλάνα. «Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από το χώρο», ακούγεται από τα μεγάφωνα.

«Συμμορφώνονται κατά ένα μέρος οι τουρίστες, όμως χρειάζεται ενημέρωση από τους ξενοδόχους και τους tour operator για τους νόμους που ισχύουν τη συγκεκριμένη στιγμή» λέει ο Γιώργος Στασινόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου.»

Για να μην υπάρχει διασπορά του αόρατου εχθρού, όχι μόνο στη Ζάκυνθο αλλά και στις χώρες τους.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Μαρία Σταθοπούλου, Διονύσης Νέγκας

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35cAj8w
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη