Καμπανάκι Λινού: Αν δεν λειτουργήσουν τα μέτρα, σε 8 μέρες θα έχουμε 1600 κρούσματα!

Καμπανάκι Λινού: Αν δεν λειτουργήσουν τα μέτρα, σε 8 μέρες θα έχουμε 1600 κρούσματα!

Ανήσυχη εμφανίστηκε στο OPEN η Αθηνά Λινού για την συνέχεια της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Ξεκαθάρισε ότι οι επόμενες ημέρες θα δείξουν κατά πόσο η εφαρμογή των μέτρων θα κόψουν τη φόρα στη διασπορά, που βρίσκεται σε έξαρση καθώς μέσα σε 8 ημέρες έχουμε διπλασιασμό των κρουσμάτων.

«Ο διπλασιασμός είναι η ένδειξη ότι έχουμε επιθετική αύξηση. Αν δεν εφαρμοστούν σωστά τα μέτρα, αν δεν λειτουργήσουν, και στις επόμενες οκτώ ημέρες θα έχουμε διπλασιασμό των κρουσμάτων, θα έχουμε πάνω από 1.000 κρούσματα, περίπου 1600. Θα έχουμε δραματική αύξηση» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είναι σαν να παλεύουν δύο δυνάμεις των μέτρων και του πολλαπλασιασμού».

Η κυρία Λινού τόνισε ότι: «Για κάθε ένα γνωστό κρούσματα υπάρχουν δέκα άγνωστα, άρα έχουμε μεγάλη διασπορά στην κοινότητα. Αρκετοί είναι ασυμπτωματικοί και πολλοί προσυμπτωματικοί. Χρειαζόμαστε γενικευμένα μέτρα που θα γίνουν αποδεκτά και θα είναι εφαρμόσιμα».



via Ειδησεις https://ift.tt/2G09k6b

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη