Μέτρα σωτηρίας ζητούν από την κυβέρνηση οι ξενοδόχοι

 Τρία συγκεκριμένα μέτρα ζητεί για τα ξενοδοχεία από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος. 




«Στο τελείωμα της σεζόν Covid-19, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις συνεχίζουν να "στενάζουν" υπό το βάρος μεγάλων απωλειών», επισημαίνει ο κ. Τάσσιος, προσθέτοντας ότι «η ρευστότητά μας είχε χτυπήσει κόκκινο από την αρχή σχεδόν της υγειονομικής κρίσης. Και όμως επιλέξαμε να δανειστούμε, προκειμένου να μπορέσουμε να ανοίξουμε τα ξενοδοχεία μας, αν και γνωρίζαμε πως με αυτή την απόφασή μας θα αυξάναμε ακόμα περισσότερο τη ζημιά μας. Κανένας δεν μας χάρισε χρήματα. Βάλαμε πλάτη για μια ακόμα φορά προκειμένου να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια επανεκκίνησης του τουρισμού».

Ο κ. Τάσιος τονίζει πως ο χειμώνας που έρχεται θα είναι πάρα πολύ δύσκολος, καθώς πολλά καταλύματα 12μηνης λειτουργίας σκέφτονται να «κατεβάσουν ρολά». Οι ξενοδόχοι της χώρας δεν κρύβουν τη μεγάλη αγωνία τους για το σήμερα και για το αύριο.
Στο πλαίσιο αυτό τα μέτρα που ζητεί από την κυβέρνηση είναι:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στη Ναυτεμπορική



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/30YaIxs
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη