Έκλεβαν από νυχτερινό κέντρο μέχρι και νεροχύτες για περισσότερα από οκτώ χρόνια

Έκλεβαν από νυχτερινό κέντρο μέχρι και νεροχύτες για περισσότερα από οκτώ χρόνια

Από ηλεκτρικές συσκευές, κουφώματα, μέχρι και νεροχύτες διαπιστώθηκε ότι έκλεβαν από νυχτερινό κέντρο που είχε βάλει λουκέτο στην περιοχή αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη ένας 32χρονος άντρας μαζί με τον συνεργό του, όπως γνωστοποιεί με σημερινή της ανακοίνωση η αστυνομία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος ημεδαπός μαζί με τον συνεργό του, στο χρονικό διάστημα από το 2011 έως και τον Αύγουστο φέτος, προέβησαν σε διαδοχικές κλοπές από κλειστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Συνολικά αφαίρεσαν επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές (ψυγεία, καταψύκτες), κουφώματα και νεροχύτες, καθώς και διάφορα είδη και εργαλεία επαγγελματικού εξοπλισμού, ενώ εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το ιδιωτικής χρήσης φορτηγό όχημα, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δύο προαναφερόμενοι συλληφθέντες. Σε βάρος του ημεδαπού 32χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Θέρμης.



via Ειδησεις https://ift.tt/3ndPXXX

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη