Τραμπ: Εικόνες χλιδής από το δωμάτιο που νοσηλεύεται - Μοιάζει περισσότερο με πεντάστερο ξενοδοχείο (pics)

Τραμπ: Εικόνες χλιδής από το δωμάτιο που νοσηλεύεται - Μοιάζει περισσότερο με πεντάστερο ξενοδοχείο (pics)

Περισσότερο με σουίτα πανάκριβου ξενοδοχείου, παρά με δωμάτιο νοσοκομείου, μοιάζει ο θάλαμος στον οποίο νοσηλεύεται ο Ντόναλντ Τραμπ, αφότου διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Walter Reed στο Μέριλαντ, το Σάββατο, με «ήπια συμπτώματα», λιγότερο από 24 ώρες μετά τα αποτελέσματα του τεστ που υπεβλήθη, νοσηλεύεται σε πολυτελή σουίτα του αμερικανικού νοσοκομείου.

Το Walter Reed, υπερύγχρονο και εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, είναι παραδοσιακά το νοσοκομείο που περιθάλπει τους προέδρους και τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύεται στον προεδρικό θάλαμο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με όλα τα μέσα, για να συνεχίσει να εξασκεί τα καθήκοντά του. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συνεχίζει να εργάζεται ακάθεκτος, όπως έγραψε η κόρη του, Ιβάνκα, στο Instagram.

Στον θάλαμο υπάρχει επίσης, σύστημα ασφαλών επικοινωνιών, πλήρες προεδρικό γραφείο και σαλόνι για τις συναντήσεις με τα κυβερνητικά στελέχη. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το δικό του πολυτελές υπνοδωμάτιο, εξεταστικό κέντρο, καθώς και τραπεζαρία με κρυστάλλινο πολυέλαιο και προσωπικό σεφ.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται ο Αμερικανός Πρόεδρος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δημοσιογράφος Richard Southern.

{https://twitter.com/richard680news/status/1312413225061961728?s=20}

Ο Λευκός Οίκος είπε ότι η απόφαση να τον μεταφέρει στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο του Walter Reed ελήφθη «ως προφύλαξη», προτού προσθέσει ότι ο πρόεδρος Τράμπ ένιωθε «κουρασμένος αλλά με καλό πνεύμα». Υπενθυμίζεται, πως θετική στον κορωνοϊό, έχει διαγνωσθεί και η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μελάνια Τραμπ.
Πηγή: iefimerida.gr - https://ift.tt/3nccWCV



via Ειδησεις https://ift.tt/3jHR9kp

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη