Εξιχνιάστηκε στυγερή δολοφονία μητέρας και κόρης

Εξιχνιάστηκε στυγερή δολοφονία μητέρας και κόρης

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας δύο αλλοδαπών γυναικών -μητέρας και κόρης- ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες είχαν εξαφανισθεί την 6-7-2020 από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Η εξαφάνιση των ανωτέρω γυναικών είχε δηλωθεί στο Τ.Α. Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης.

Μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 54 και 60 ετών.



via Ειδησεις https://ift.tt/3isqQNp

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη