ΡΑΠΤΗ ΕΙΡΗΝΗ

Είναι εικαστικός απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος  μεταπτυχιακών Μουσειολογίας – Πολιτιστικής διαχείρισης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Derby.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Paris8 ως υπότροφος Erasmus. Έχει πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις (Balkan art gallery, Tabya, Πινακοθήκη Μελιγγών), έχει  συμμετάσχει σε 11 ομαδικές εκθέσεις, μεταξύ των οποίων στις γκαλερί Breeder, Lola Nikolaou, Poseidon, Desmos και στα μουσεία Τυπογραφίας Χανίων και Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ενώ έχει συμμετάσχει και στις Art Fair Art Thessaloniki και Platforms project. Ως μουσειοπαιδαγωγόs ειδική σε θέματα προσβασιμότητας επισκεπτών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού συνεργάζεται με το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς και σε ερευνητικά πλαίσια έχει συνεργαστεί με το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

The post ΡΑΠΤΗ ΕΙΡΗΝΗ appeared first on Art22.



from Art22 https://ift.tt/37XShgx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη