Βόλος: Με Ουάρντα και Νίνη στη Λαμία!


Ντεμπούτο στην αποστολή του Βόλου για τους Ουάρντα και Νίνη που τους πήρε μαζί του ο Άνχελ Λόπεθ για το ματς στην έδρα της Λαμίας!

Σε επίπεδο ονομάτων τουλάχιστον, οι Αμρ Ουάρντα και Σωτήρης Νίνης ήταν τα πιο… βαριά μεταγραφικά χαρτιά του Βόλου. Η απόκτηση των συγκεκριμένων παικτών προκάλεσε αίσθηση και μένει να φανεί αν θα δικαιολογήσουν στο χορτάρι αυτό το αίσθημα που δημιουργήθηκε. Αμφότεροι θα έχουν την πρώτη τους ευκαιρία στην αναμέτρηση με τη Λαμία στην πόλη της Φθιώτιδας (5/10 19:30).

Ο Άνχελ Λόπεθ στα προηγούμενα ματς άφηνε εκτός τον Νίνη, ενώ η απόκτηση του Ουάρντα ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες. Με τον Αιγύπτιο να ήταν σαφώς πιο έτοιμος, καθώς ο Νίνης έχει πολύ καιρό να αγωνιστεί μια και δεν είχε ομάδα την περασμένη σεζόν.

Συνολικά ο Ισπανός τεχνικός πήρε 20 ποδοσφαιριστές για το ματς της Λαμίας. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται για την ομάδα του Βόλου οι:

Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Δημόπουλος, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Κιάκος, Μπαριέντος, Μαρτίνες, Περέα, Νίνης, Ουάρντα, Γκουαροτσένα, Κρητικός, Γέντρισεκ και Δουβίκας

www.onsports.gr
Νεότερη Παλαιότερη