Ο Ζάχος Χατζηνικολής για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Καρύστου

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση και χαρά πληροφορηθήκαμε ( από την μόνη πηγή ενημέρωσης μας που είναι το διαδίκτυο ) το δελτίου τύπου του κ Δημάρχου ότι βρέθηκε χρηματοδότηση για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Καρύστου , που , με την πραγματοποίησή του, θα αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα για το Νοσοκομείο μας , που θα εξυπηρετήσει πολύ τους ,ήδη , πολύ επιβαρυμένους συνδημότες μας , αλλά και που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες του και είναι αυτονόητη η με κάθε τρόπο σύμπραξη μας προς επίτευξή του.

Θέλομε , όμως, από την αρχή , να ζητήσομε την προσοχή για την σωστή αντιμετώπιση του θέματος . Το θέμα αφορά την υγεία συνδημοτών μας και δεν ενδείκνυται συμπεριφορών που πρόσφατα


via NotiosEvoikos https://ift.tt/3cOvnss
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη