Αστυνομικοί Ηλείας: Ζητούν επαναξιολόγηση των ελλείψεων σε οχήματα

Αστυνομικοί Ηλείας:  Ζητούν επαναξιολόγηση των ελλείψεων σε οχήματα

Επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, απέστειλε ο  πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος, ζητώντας να μην αδικηθεί ο νομός Ηλείας από τη διανομή των νέων περιπολικών οχημάτων μέσω ΕΣΠΑ.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή, «κατόπιν των σχετικών πινάκων διανομής των οχημάτων στις Διεύθυνσης της Δυτικής Ελλάδας, διαπιστώσαμε ότι η Αστυνομία Ηλείας στην πρώτη κατανομή δεν λαμβάνει τον αριθμό οχημάτων  που θα έπρεπε σύμφωνα με την οργανική της δύναμη και τις ανάγκες της.

Παρακαλούμε για την επαναξιολόγηση των ελλείψεων σε οχήματα που έχουν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και κατανομή επιπλέον οχημάτων τηρώντας αναλογία ανάμεσα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2GzNkPx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη