Απόδημοι Έλληνες στο πλευρό της Αρμενίας

Απόδημοι Έλληνες στο πλευρό της Αρμενίας

Την ένθερμη και απόλυτη υποστήριξη προς την κυβέρνηση και τον λαό της Αρμενίας εξέφρασε η Ένωση Παγκοσμίων Εθνικοτοπικών Οργανώσεων, ανάμεσά τους και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών.

Στην κοινή δήλωσή τους τονίζουν ότι η στήριξη των ομογενών είναι δεδομένη, ενώ στηλιτεύουν τη στάση της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν, επισημαίνοντας ότι «στέκονται στο πλευρό της Δημοκρατίας της Αρμενίας και των Αρμενίων αδελφών μας σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Η καταστροφή και η βία ενάντια στη Δημοκρατία της Αρμενίας από το Αζερμπαϊτζάν και τη συνεργό του, την Τουρκία, είναι κατάπτυστη. Καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες και καλούμε όλα τα έθνη, παγκοσμίως, να πράξουν αναλόγως», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η Ένωση αποτελείται από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού, από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών, από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών, από την Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικών Οργανώσεων, από την Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων, από την Ομοσπονδία Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης και από την Παγκόσμια Αμφικτιονία Βλάχων.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3l8ZwWf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.