Κορονοϊός: «Βράζει» η Αττική παρά τα μέτρα, ο «χάρτης» των κρουσμάτων

Κορονοϊός: «Βράζει» η Αττική παρά τα μέτρα, ο «χάρτης» των κρουσμάτων

Από τα 267 κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, τα μισά είναι και πάλι στην Αττική.

Τα rapid test που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στην περιοχή όπου βρίσκεται το γηροκομείο στο οποίο βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 47 άνθρωποι (42 φιλοξενούμενοι και 5 εργαζόμενοι), ένας εκ των οποίων κατέληξε, εντόπισαν 8 θετικά κρούσματα, από τα 357 που διενεργήθηκαν.

Από τα 267 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, τα μισά είναι και πάλι στην Αττική. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 123 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 5 συνδέονται με γνωστές συρροές.
Από τα 239 εγχώρια κρούσματα, τα 22 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 7 συνδέονται με δράσεις τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στην Αττική. Ακόμη, 25 κρούσματα βρέθηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, ενώ 3 είναι τα εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο. Από 11 είναι τα νέα κρούσματα στις περιφέρειες Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστή συρροή και στην περιφέρεια Αχαΐας.

Η κατανομή των κρουσμάτων εδώ



via Ειδησεις https://ift.tt/3itSyJC

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη