Οκτώ τα κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό του γηροκομείου της Καρδίτσας

photo: Eurokinissi

Συνολικά οκτώ κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στην Καρδίτσα.

Τα πρώτα κρούσματα στο προσωπικό του γηροκομείου εντοπίστηκαν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου κατά τον περιοδικό δειγματοληπτικό έλεγχο που διενεργεί ο ΕΟΔΥ στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ) σε όλη την επικράτεια, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τις Περιφέρειες. Τότε εντοπίστηκαν βρέθηκαν δύο (2) θετικά αποτελέσματα σε άτομα που εργάζονται στο γηροκομείο στην περιοχή της Καρδίτσας.

Άμεσα ελήφθησαν δείγματα από το υπόλοιπο προσωπικό και τους ωφελούμενους με αποτέλεσμα τον εντοπισμό άλλων τεσσάρων (4) κρουσμάτων από το προσωπικό της δομής. Σε επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 3/10, εντοπίστηκαν δύο (2) επιπλέον κρούσματα στο προσωπικό. Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ θα συνεχίσει τους ελέγχους τις επόμενες μέρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ



via Ειδησεις https://ift.tt/34phk8Y

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη