Κορονοϊός: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ντόναλτ Τραμπ

Κορονοϊός: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ντόναλτ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παίρνει οξυγόνο και είναι απύρετος εδώ και 24 ώρες, σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου Σον Κόνεϊ, ο οποίος δήλωσε ότι ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ δεν είχε δυσκολίες στην αναπνοή και ότι «είναι πολύ καλά».

Ο αμερικανός πρόεδρος θα λάβει πενθήμερη αγωγή με remdesivir, διευκρίνισε ο γιατρός, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το χρονικό διάστημα της παραμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο.

Από λάθος διέρρευσε η εισαγωγή του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο

Οι ανώτεροι υπάλληλοι του Λευκού Οίκου είναι τώρα σε απομόνωση. Τα κατώτερα μέλη του προσωπικού κάνουν δεκάδες κλήσεις ως μέρος ενός μαζικού προγράμματος ιχνηλάτησης επαφών. Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, τα νέα σχετικά με την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στο νοσοκομείο διέρρευσαν κατά λάθος – από κάποιον που έστειλε ένα email πριν το διαβάσει.

Εν μέσω της σύγχυσης, οι βοηθοί του Λευκού Οίκου προσπάθησαν να παρουσιάσουν ένα γενναίο πρόσωπο. Ο οικονομικός σύμβουλος του προέδρου, Λάρι Κούντλοου, διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους το πρωί της Παρασκευής πως ο Ντόναλντ Τραμπ εργαζόταν σκληρά και πως υπήρχαν πολλά καλά οικονομικά νέα.

Εξάλλου, ο Κούντλοου επεσήμανε ότι ο πρόεδρος δεν είναι ο πρώτος παγκόσμιος ηγέτης που μολύνθηκε – οι ηγέτες της Βρετανίας και της Βραζιλίας είχαν επίσης διαγνωστεί με κορωνοϊό. «Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στο Λονδίνο, ο οποίος είναι παλιός φίλος μου, πέρασε δύσκολα – πολύ δύσκολα» είπε ο Κούντλοου. «Ελπίζω και προσεύχομαι να μην περάσει τόσο δύσκολα και ο Ντόναλντ Τραμπ».

Επιπλέον, η Κειλέν ΜακΕνάνι, γραμματέας Τύπου του Τραμπ - η οποία διαγνώστηκε επίσης με κορωνοϊό - επέμεινε ότι ο Λευκός Οίκος λειτουργεί ομαλά. Ο πρόεδρος φρόντιζε τις δουλειές είπε, προσθέτοντας: «Είχε ήπια συμπτώματα, αλλά είναι σκληρός στην δουλειά. Πρέπει απλά να τον επιβραδύνουμε λίγο».



via Ειδησεις https://ift.tt/30qtM7d

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη