Η ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»: Ο Γκέμπελς επέστρεψε στην Κουμουνδούρου

Η ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»: Ο Γκέμπελς επέστρεψε στην Κουμουνδούρου

«Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής» αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγής. 

«Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν ολο και περισσότερο οτι η θέση τους είναι στο περιθώριο» σχολιάζει η Πειραιώς. Η εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», εικονίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά, με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό και τίτλο «Δεν είναι αθώοι».

avgi

 Η ανακοίνωσή της ΝΔ:

«Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής».

Και το σχόλιο της ΝΔ καταλήγει: «Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο».



via Ειδησεις https://ift.tt/3nztRiO

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη