Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιοι εξαιρούνται, με τι χαρτιά θα επιτρέπεται η κυκλοφορία μετά τα μεσάνυχτα

Photo: eurokinissi

Ενα από τα μέτρα που θα τεθεί σε ισχύ από το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, είναι και η απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα. Το μέτρο που επανήλθε από την κυβέρνηση, αλλά μόνο για τις περιοχές που ανήκουν στην κατηγορία 3 και 4, θα ισχύει από τις 00:30 το βράδυ έως τις 5 τα ξημερώματα. Ποιοι εξαιρούνται από το μέτρο, τι χαρτιά χρειάζονται.

Εκτακτα μέτρα θα ισχύσουν από το Σάββατο 24/10 σε περιοχές που βρίσκονται σε πορτοκαλί και κόκκινο συναγερμό. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μηστοτάκης, ένα από τα μέτρα, πέρα από την υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, είναι και η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 00.30.

Στις περιοχές που ισχύουν τα μέτρα αυτά, οι μόνες εξαιρέσεις που θα επιτρέπονται, για μετακίνηση μετα τα μεσάνυχτα, είναι για τους εργαζόμενους εφ' όσον έχουν στην κατοχή τους πιστοποιήσεις των εργοδοτών με τις αντίστοιχες βεβαιώσεις από την ΕΡΓΑΝΗ, πού εργάζονται και πού τους απασχολεί η επιχείρηση και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θεμάτων υγείας. Ουδείς άλλος.

Οι 19 περιοχές που θα ισχύσουν τα μέτρα

Οι περιοχές, στις οποίες ισχύουν τα νέα μέτρα, είναι η Κοζάνη και η Καστοριά που βρίσκονται στο «κόκκινο», καθώς και η Αττική, η Αχαΐα, η Ζάκυνθος, το Ηράκλειο, η Θήρα, τα Ιωάννινα, η Καρδίτσα, η Κέα-Κύθνος, η Λέσβος, η Μύκονος, η Πέλλα, η Σάμος και τα Τρίκαλα, η Θεσσαλονίκη, η Βοιωτία, η Λάρισα και οι Σέρρες που βρίσκονται στο «πορτοκαλί».



via Ειδησεις https://ift.tt/3dPBzAU

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη