Φλώρινα: Αρνητικά τα πρώτα τεστ για κορονοϊό στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου

Φλώρινα: Αρνητικά τα πρώτα τεστ για κορονοϊό στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου

Αρνητικά βγήκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέχρι τώρα τεστ για covid-19 των εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας που ήρθαν σε επαφή με τον θετικό στο κορονοϊό τραυματιοφορέα, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου γίνανε όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου εργαζόμενου, τόσο στο Νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό όσο και στους ασθενείς με τους οποίους ήρθε σε επαφή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται και η υπόθεση της μη τήρησης των μέτρων προστασίας από τον συγκεκριμένο εργαζόμενο.

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας από την πλευρά του, εκφράζει την ανησυχία για το κρούσμα σε εργαζόμενο του Νοσοκομείου σημειώνοντας πως μέλημα τους είναι η αποφυγή διασποράς του κορονοϊού στους εργαζόμενους, για την προστασία τόσο των ίδιων των εργαζομένων όσο και των ασθενών και των πολιτών που εξυπηρετούνται στο νοσοκομείο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα όλων των τεστ που έγιναν στο Νοσηλευτικό και  ιατρικό προσωπικό, για την απρόσκοπτη λειτουργία των εργαζόμενων και των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πολίτες της Φλώρινας.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2GwurwK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη