-->

Τιμολόγηση περιεχομένου με χορηγία στο kaliterilamia.gr για τη βιομηχανία τζόγου

Γεια σου,

Προς το παρόν εργαζόμαστε για λογαριασμό ενός πελάτη της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών που προσπαθεί να βελτιώσει την επωνυμία μέσω περιεχομένου σύνταξης.

Αναζητώντας ευκαιρίες, συναντήσαμε τον ιστότοπό σας kaliterilamia.gr.

Ενημερώστε μας για τις τιμές και τις επιλογές για την τοποθέτηση σχετικού περιεχομένου στον ιστότοπό σας, αλλά θα έχουμε 1 σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Περαιτέρω λεπτομέρειες:

● Θα σας αποζημιώσουμε με εφάπαξ χρέωση διαχείρισης για τη μεταφόρτωση και τη διατήρηση του περιεχομένου στον ιστότοπό σας, εφόσον ο ιστότοπος είναι ακόμα ζωντανός.

● Εντός του σώματος του περιεχομένου. Μην υποδηλώνετε ότι το άρθρο πληρώνεται / χορηγείται / διαφημίζεται στο περιεχόμενο.

● Θα σας παρέχουμε το άρθρο που θα περιλαμβάνει παραθέσεις και εικόνες, για να δημιουργήσετε το περιεχόμενο με συντακτική αξία, ζητάμε να διατηρηθούν όλα αυτά.

Επιστρέψτε σε εμένα και μπορούμε να παρέχουμε περιεχόμενο και πληρωμή.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Θερμούς χαιρετισμούς,
Bryan Eggers


beacon

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->