Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε συνεκπαίδευση με την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (pics)

photo: Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η συνεκπαίδευση της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), η αποστολή της πολεμικής αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αναχώρησε χθες από την αεροπορική βάση της Σούδας. Η συνεκπαίδευση σχεδιάστηκε και συντονίστηκε από το ΓΕΕΘΑ και από το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν στη θαλάσσια περιοχή νότια, ανατολικά και δυτικά Κρήτης, καθώς και σε περιοχές του κεντρικού και του νοτιοανατολικού Αιγαίου τεχνικά και τακτικά αντικείμενα με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας σε συνεργασία με μέσα και μονάδες και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι ασκήσεις συνέβαλαν στην περαιτέρω επαύξηση του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και συνεργασίας των συμμετεχόντων.

Συνεκπαίδευση Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις - ΗΑΕ

Ολοκληρώθηκε η συνεκπαίδευση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τα ΗΑΕ

Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Ολοκληρώθηκε η συνεκπαίδευση ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις - Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

photos: Eurokinissi



via Ειδησεις https://ift.tt/2EWZyRL

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη