Απίστευτος Τραμπ! Σκεφτόταν να εμφανιστεί με μπλουζάκι Σούπερμαν κατά την έξοδο από το νοσοκομείο, «πάρτι» στο twitter

Photo: NYT

Με μπλουζάκι του… Σούπερμαν που θα άφηνε να φανεί ανοίγοντας το πουκάμισό του, σκεφτόταν να εμφανιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ πρότεινε την ιδέα αυτή ως εντυπωσιακή έξοδο από το στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ του Μέριλαντ την περασμένη εβδομάδα.

Το ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Τραμπ πρότεινε σε αρκετά τηλεφωνήματα με αξιωματούχους να εμφανιστεί αρχικά εύθραυστος και στη συνέχεια να αποκαλύψει κάτω απ' το πουκάμισό του το έμβλημα του υπερήρωα ως ένδειξη της υπερδύναμής του και της νίκης του κατά του κοροναϊού.

Αν και η ιδέα εγκαταλείφθηκε στο τέλος, ο Τραμπ σκηνοθέτησε ένα επικοινωνιακό σόου κατά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο. Όταν βγήκε απ' το νοσοκομείο έκανε σήμα στις κάμερες με τον αντίχειρα και τη γροθιά του προτού επιβιβαστεί στο ελικόπτερο που τον μετέφερε στην έδρα του.

Αργότερα ανάρτησε κι ένα βίντεο της άφιξής του εκεί και κάλεσε τους Αμερικανούς να μην φοβούνται τον κοροναϊό. «Νιώθω καλύτερα απ' ό,τι προ εικοσαετίας», διαμήνυσε.

Η ομιλία των μόλις 18 λεπτών από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου

Στη συνέχεια, το Σάββατο ακολούθησε η πρώτη του δημόσια ομιλία – μετά την ασθένειά του – από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου προς ένα πλήθος εκατοντάδων υποστηρικτών του.

Όπως παρατηρούν οι New York Times, η φωνή του Τραμπ ήταν δυνατή και σταθερή, ενώ προσπαθούσε να καθησυχάσει το πλήθος για την πανδημία του κοροναϊού. Ωστόσο, ενώ ο Τραμπ συνηθίζει να αργεί στις συγκεντρώσεις του και να μιλάει για ώρες ολόκληρες, αυτή τη φορά μίλησε μόλις για 18 λεπτά.

Ο επίδεσμος στο αριστερό του χέρι θύμιζε την πρόσφατη περιπέτειά του στο νοσοκομείο και το γεγονός ότι ακόμα και αυτός είναι τελικά ένας τρωτός θνητός.

Μέλος του Λευκού Οίκου είχε υποστηρίξει ότι είχαν αποσταλεί περίπου 2.000 προσκλήσεις, αλλά τελικά το κοινό αποτελούνταν από μερικές εκατοντάδες άτομα. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Αφροαμερικάνοι και Λατίνοι υποστηρικτές του Τραμπ.

Πριν μπουν στον κήπο του Λευκού Οίκου, όλοι οι προσκεκλημένοι θερμομετρήθηκαν και τους ζητήθηκε να φορέσουν μάσκα. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, αυτό δεν έγινε από την πλειονότητα.

Για μέρες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πίεζε τους συμβούλους του να τον αφήσουν να συνεχίσει την προεκλογική του καμπάνια. Τελικά, ως συμβιβασμός επιλέγηκε η εμφάνιση στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου.

«Πάρτι» στο Twitter για τον Τραμπ – Σούπερμαν

Μετά το ρεπορτάζ των NYTimes, χρήστες του διαδικτύου έστησαν «πάρτι» στο Twitter με τον Τραμπ – Σούπερμαν.

{https://twitter.com/DCdebbie/status/1315101880876503040?s=20}

{https://twitter.com/Out5p0ken/status/1315087213479297024?s=20}



via Ειδησεις https://ift.tt/3lB58su

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη