Θετική στον κορονοϊό η Ελιάνα Χρυσικοπούλου (vid)

Θετική στον κορονοϊό η Ελιάνα Χρυσικοπούλου (vid)

Θετική στον κορονοϊό είναι τελικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια στον αέρα του Πάμε Δανάη, το πρωί της Δευτέρας.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε προληπτική καραντίνα, καθώς την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Το πρώτο τεστ που είχε κάνει βγήκε αρνητικό, όμως στο επαναληπτικό τεστ που έκανε το Σάββατο βγήκε τελικά θετική στον κορονοϊό.

«Δεν νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή», είπε η δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση που είχε με την Δανάη Μπάρκα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε, μεταξύ άλλων: «Τι έπαθα; Να συμβεί σε εμένα αυτό το πράγμα; Ήμουν σε αυτό το σπίτι την Παρασκευή το βράδυ με τα παιδιά. Ο άντρας μου δεν ήταν και έρχεται τώρα απέξω και μας φέρνει τρόφιμα».



via Ειδησεις https://ift.tt/2Hsi71z

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη