Παναθηναϊκός – Aτρόμητος 0-1: Με υπογραφή Λάζαρου

INTIME

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα του στο Πρωτάθλημα με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο. Ο Ατρόμητος επικράτησε δίκαια του Τριφυλλιού, με 1-0, για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten με σκόρερ τον πρώην «πράσινο» Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 88' σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες και, με μεγαλύτερη ακρίβεια, κακοποίηση του ποδοσφαίρου. 

Οι Πράσινοι έμειναν στους 9 βαθμούς, μετά από 8 ματς, με την 3η ήττα τους φέτος. Με τον Ατρόμητο του κόουτς Κάναντι να ανεβαίνει στους 11 και να ρεφάρει σε σημαντικό βαθμό την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι έπαιξαν

Ο Λάζλο Μπόλονι συνέχισε να εμπιστεύεται το 4-4-1-1, με τον Μακέντα πίσω από τον Καρλίτος στην επίθεση, επιλέγοντας τον Σάντσες ως δεξιό μπακ με τον Ζαγαρίτη να καλύπτει την αριστερή πλευρά της άμυνας.
Στόπερ αγωνίστηκαν οι Σένκεφελντ και Βέλεθ, με τους Μαουρίσιο και Κουρμπέλη να είναι οι αμυντικοί μέσοι του Τριφυλλιού. Στο δεξί «φτερό» έπαιξε ο Χατζηγιοβάνης, με τον Σαβιέρ να τοποθετείται αριστερά.

Ο Νταμίρ Κάναντι κατέβασε τον Ατρόμητο με διάταξη 3-4-3, με τον Γιαννιώτη βασικό τερματοφύλακα και 3άδα στόπερ τούς Γκάλο, Γούτα και Γκαλβάο. Κιβρακίδης και Αγκάγιεφ αγωνίστηκαν στα άκρα, με τους Ούμπιδες και Σάλομον στα αμυντικά χαφ.
Η επίθεση των Περιστεριωτών αποτελούνταν από τους Κωτσόπουλο, Μανούσο και Μάτιτς.

Ακόμα περισσότερα στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2I52q0z

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη